شرکت های فنی مهندسی کشاورزان جوان
اطلاع رسانی به مدیران عامل شرکتهای فنی مهندسی کشاورزی خراسان رضوی
سه شنبه 16 اسفند 1390برچسب:نرخ, :: 10:33 :: نويسنده : ساسان

 

نرخ جهانی کالاهای اساسی (دلار)

نوع کالا قیمت  
گندم 641.750 -
سويا 1,279.500 -
ذرت 639.750 -
قهوه 203.740 -
شكر 26.190 -
الوار 271.090 -
بنزين 332.060 -
گاز طبيعی 2.670 -
نفت خام 109.790

 

دو شنبه 15 اسفند 1390برچسب:كاهش, افزايش , 50 درصدي , قيمت , پسته, :: 12:55 :: نويسنده : ساسان
قيمت اقلام اصلی صادراتی نظیر پسته و کشمش نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 50 درصد رشد داشته است اما محصولاتي مانند تخمه ژاپني و كدو با كاهش قيمت همراه بوده‌اند.
ایلنا: رييس اتحاديه خشكبار گفت: قيمت پسته نسبت به مدت مشابه سال گذشته 50 درصد افزايش داشته است.

عليرضا ارزاني ممقاني با بیان این مطلب اظهار داشت: افزایش نرخ ارز در افزايش صادرات پسته تاثير بسزايي داشت.

رییس اتحادیه خشکبار وضعیت تولید در سال جاری را بسیار مناسب توصیف کرد و افزود: قيمت اقلام اصلی صادراتی نظیر پسته و کشمش نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 50 درصد رشد داشته است اما محصولاتي مانند تخمه ژاپني و كدو با كاهش قيمت همراه بوده اند.

وی ادامه داد: محصولی که در نیمه ابتدایی سال صادر می شود تولید سال قبل بوده و آمارهای صادراتی شش ماهه اول هر سال به طور معمول با سال قبل سنجیده می شود.

رييس اتحاديه خشكبار گفت: خوشبختانه در حال حاضر كمبودي در زمينه خشكبار در كشور وجود ندارد و پيش بيني مي شود با كاهش قيمت خشكبار در شب عيد مواجه باشيم.
 
دو شنبه 15 اسفند 1390برچسب:یاران , :: 11:1 :: نويسنده : ساسان

یلدی از دوستان قدیم :مرحوم یعقوب نوری از درگز ،  روحش شاد

در جمع دوستان به همراه رضازاده قهرمان سنگین وزن  ایران

دو شنبه 15 اسفند 1390برچسب:جنگ نرم , :: 10:45 :: نويسنده : ساسان

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۱

گزارش ویژه/
درباره سازمان یارپا چه می­دانید؟ افسران اطلاعاتی آمریکا چه ارتباطی با یارپا دارند؟ چه ارتباطی میان دارپا و یارپا وجود دارد؟ پروژه­های یارپا با گذشت زمان چه ارتباطی دارد؟ برای پاسخگویی به این سؤالات با گزارش­ ویژه مشرق همراه شوید.

 



ادامه مطلب ...
شنبه 13 اسفند 1390برچسب:ورمی کمپوست , :: 13:51 :: نويسنده : ساسان

 

كمپوست كرمي ، عبارت است از كود آلي ( Vermicompost ) ورمي كمپوست بيولوژيكي كه در اثر عبور مداوم و آرام مواد آلي درحال پوسيدگي از دستگاه گوارش گونه ايي از كرم هاي خاكي ودفع اين مواد از بدن كرم حاصل مي گردد . اين مواد هنگام عبور از fدن كرم آغشته به مخاط دستگاه گوارش ( موكوس ) ، ويتامينها و آنزيمها شده كه در نهايت به عنوان يك كود آلي غني شده و بسيار مفيد براي ساختمان و بهبود عناصر غذايي خاك توليد و مورد مصرف واقع مي گردد . بنابراين ورمي كمپوست عبارت خواهد بود از فضولات کرم به همراه درصدي از مواد آلي و غذايي بستر و لاشه كرمها .

 مشخصات كرمها و انتخاب گونه مناسب :

 بطور كلي گونه هاي مختلفي  از اين كرمها يافت مي گردند كه بسته به موضوع كار و هدف ، گونه انتخابي متفاوت خواهد بود . اين اهداف مي تواند شامل موارد ذيل باشد :

-1 افزايش حاصلخيزي و بهبود ساختمان و مديريت خاك

-2 افزايش محصول

-3 توليد مكمل غذايي جهت دام و آبزيان که براي هر يك از اين فعاليتها يك گونه مناسبتر از ساير گونه ها خواهد بود . بطور مثال به منظور مديريت و بهبود ساختمان خاك مورد استفاده قرار Lampite maurittii گونه مي گيرد.

 مناسب ترين گونه براي توليد ورمي كمپوست ، گونه Eisenia foetida بوده كه برنگ قهوه  اي مايل به قرمز و كوچكتر از كرمهاي خاكي معمولي مي باشد . اين كرم داراي دو جنس نر و ماده بوده كه كرمهاي ماده درمحل حلقه جنسي وسط بدن خود و پس از جفت گيري ،تخم  یا كوكون را تشكيل مي دهند . كوكونها به رنگ زرد كهربايي و در داخل آن حدود 7 نوزاد لارو وجود دارد . بنابر اين افزايش تعداد كرمها در هر نسل بصورت تصاعد نسبتاً هندسي خواهد بود . وزن هر کرم بالغ 0.3 تا 0.7 گرم و در هر کیلو گرم حدود 1000تا2000 نخ کرم وجود دارد. یک نسل اين كرم ( از تخم تا تخم ) در درجه حرارت 25 درجه سانتي گراد حدود سه ماه بوده و عمر كرمها بين 1 تا 2 سال متغيير مي باشد.

تركيب بستر و ميزان تغذيه كرمها :

  

 



ادامه مطلب ...
شنبه 13 اسفند 1390برچسب:ارگانیک, :: 13:50 :: نويسنده : ساسان

 

       

وقتی برای خرید به بازار میوه‌فروشان مراجعه می‌کنیم گاهی با محصولاتی مواجه می‌شویم که فروشندگان، آنها را محصولات «ارگانیک» می‌نامند. در این میان ممکن است برای برخی از مصرف‌کنندگان این سوال پیش آید که محصولات ارگانیک چه تفاوتی با محصولات غیرارگانیک دارند؟ باید گفت: محصولات ارگانیک محصولاتی هستند که در تمام مراحل رشد با سیستم طبیعی هماهنگ بوده و در خاکی که از چند سال قبل هیچ‌گونه سموم دفع آفات گیاهی نظیر: علف هرزکش‌ها، قارچ‌کش‌ها و مواد شیمیایی در آن استفاده نشده و فقط با مواد طبیعی مانند کمپوست گیاهی تقویت می‌شود، رشد می‌کنند. از سوی دیگر در ترکیبات میوه‌های ارگانیک هیچ‌گونه اصلاح ژنتیکی صورت نمی‌گیرد و از گازها برای رشد زودرس میوه‌ها استفاده نمی‌شود. به‌همین دلیل رنگ این نوع میوه‌ها طبیعی بوده و نه خیلی پررنگ یا کم‌رنگ‌تر از حد معمول هستند


شنبه 13 اسفند 1390برچسب:کود پاش مایع, :: 13:49 :: نويسنده : ساسان

رییس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در گفتگو با ایانا:

ماشین کودپاش مایع هوشمند طراحی و ساخته شد


کرج  - خبرگزاری کشاورزی ایران

گروه: پژوهش و تحقیقات

با هدف مصرف کود با توجه به نیاز خاک، ماشین کودپاش مایع هوشمند در موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کرج طراحی و ساخته شد.



رییس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کرج با اعلام این مطلب در گفتگو با خبرنگار ایانا گفت: این دستگاه با استفاده از تکنولوژی ماهواره، در کشاورزی دقیق کاربرد دارد.

دکتر ارژنگ جوادی افزود: این دستگاه دارای یک مدار الکتریکی است که ابتدا طبق نقشه، میزان کود مورد نیاز خاک تعیین می شود، به تراکتور داده می شود و با استفاده از میکروکنترلرهایی که روی ماشین نصب می شود، شیرهای مغناطیسی موجود، در هر کجا از زمین که کود نیاز باشد، کودپاشی انجام می دهد.

وی در ادامه گفت: در روش معمول، در زمان کوددهی، تمامی قسمتهای مزرعه کودپاشی می شود و در برخی از مکانهایی که نیاز نیست، این اقدام انجام می شود، در حالی که ممکن است این افزایش بی رویه به آبهای زیرزمینی نفوذ کرده و باعث آلودگی شود.

           

صرفه جویی 60 درصدی در مصرف کود

دکتر جوادی خاطرنشان کرد: نتایج اولیه حاکی از آن است که این روش حدود 60 درصد در مصرف کود صرفه جویی می کند.

وی در ادامه گفت: با ماشینهای سمپاش پشت تراکتوری قادر خواهیم بود این دستگاه را تهیه کنیم و تنها یک شیر مغناطیسی و یک سیستم میکروکنترولر لازم است که در شرایط حاضر حدود دو تا سه میلیون تومان هزینه لازم است که در صورت تولید انبوه، هزینه ها کاهش خواهد یافت.

دکتر جوادی افزود: کودهای شیمیایی درصد معنی داری از هزینه های تولید را تشکیل می دهند، مثلا برای ذرت کاری حدود 25 درصد هزینه ها مربوط به کود است که با پایین آمدن این هزینه ها می توان گامی موثر برای رسیدن به کشاورزی هوشمند، کاهش مصرف نهاده ها و مدیریت تولید در مزارع برداشت.

گفتنی است موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی سه دستاورد جدید دارد که همزمان با ایام دهه فجر به بهره برداری خواهد رسید و طرح فعلی با همکاری دکتر ارژنگ جوادی و بهزاد بهزادی در اداره ثبت اختراعات به ثبت رسیده است./

 

خبرنگار: مژگان ستار

شنبه 13 اسفند 1390برچسب:نوین , :: 13:43 :: نويسنده : ساسان

با پروفسور اسماعيل فلاحي ، چهره سرشناس جهان در حوزه باغباني
باغداران ، بيگانه با روش‌هاي مدرن كشاورزي
جام جم آنلاين: پروفسور اسماعيل فلاحي استاد برجسته ايراني دانشگاه آيداهو آمريكا و يكي از سرشناس‌ترين چهره‌هاي جهان در حوزه باغباني است. او كه تحصيلات خود را در رشته مهندسي علوم باغباني در دانشگاه جندي‌شاپور اهواز به پايان رسانده و بعد از آن راهي آمريكا شده، حالا يكي از مشهور‌ترين متخصصان و پرورش‌دهندگان ميوه در جهان است.

در طول اين سال‌ها خدمات گسترده‌اي كه پروفسور فلاحي به مردم ايالت آيداهو كه چندان روي خوشي به مهاجران نشان نمي‌دهند ارائه كرده باعث شده تا آنها نه‌تنها فلاحي را به عنوان يك همشهري بشناسند، بلكه روز تولدش را هم، در اين ايالت به اسم او نامگذاري كنند. البته اين معروفيت باعث نشده تا پروفسور فلاحي سرزمين مادري‌اش را فراموش كند. كما اين‌كه او هنوز به ايران مي‌آيد و سمينار و كنفرانس آموزشي برگزار مي‌كند و سعي مي‌كند نقشي در رشد صنعت ميوه كشور داشته باشد. ضمن آن‌كه استاد راهنماي بسياري از دانشجويان ايراني است كه در رشته‌هاي كشاورزي مرتبط با ميوه دوره دكتراي خود را مي‌گذرانند.

در گفت‌وگوي مكتوب ما با پروفسوراسماعيل فلاحي، استاد دانشگاه آيداهو و سرپرست بخش ميوه‌شناسي دانشگاه اين ايالت، از وضعيت فعلي كشاورزي كشور و كم وكاستي‌هاي آن پرسيديم و او در طول اين گفت‌وگو بارها به استعداد‌هايي كه در پرورش ميوه در ايران ـ كشوري كه از نظر او يكي از بهترين اقليم‌هاي طبيعي را براي پرورش ميوه در جهان دارد ـ وجود دارد و مورد غفلت قرار گرفته است، اشاره كرد و در عين حال تاكيد كرد: ايران مي‌تواند با باغداري نوين و سياست‌هاي آينده‌نگر در باغداري مدرن، تمام بازارهاي ميوه خليج فارس و بسياري از اروپا را به دست بگيرد.



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 10 اسفند 1390برچسب:تسهیلات, :: 6:6 :: نويسنده : ساسان
پرداخت تسهیلات صندوق توسعه ملی به كشاورزی

مدیر عامل بانك كشاورزی از اختصاص معادل ریالی 2 میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی به بخش كشاورزی خبر داد و گفت: پرداخت نخستین تسهیلات صندوق توسعه ملی به بخش كشاورزی طی یكی دو ماه آینده آغاز می‌شود.
محمد طالبی در مورد اختصاص 10 درصد از منابع صندوق توسعه ملی برای بخش كشاورزی گفت: تاكنون دو جلسه به اتفاق اعضای هیات مدیره بانك كشاورزی با رئیس و اعضای هیئت عامل صندوق توسعه ملی در محل آن صندوق برگزار شده است.
وی افزود: در این جلسات مشخصات و جزئیات طرح‌های اولویت دار بخش كشاورزی به اطلاع صندوق توسعه ملی رسیده و سیاستها و روشهای صندوق توسعه ملی نیز به بانك اطلاع داده شد، در جلسه دوم معاون و مدیران جهاد كشاورزی نیز حضور داشتند.  
مدیرعامل بانك كشاورزی با بیان اینكه براساس بند 25 قانون بودجه 90 كل كشور اجازه داده شده است 10 درصد از منابع صندوق توسعه ملی به صورت ارزی و ریالی برای طرح‌های اولویت‌دار بخش كشاورزی اختصاص پیدا كند، گفت: این منابع از طریق بانك كشاورزی در اختیار بخش كشاورزی قرار می‌گیرد.
طالبی تصریح كرد: فهرست طرح‌های اولویت‌دار تحت 8 تا 9 عنوان كلی براساس اولویت بخش كشاورزی نیز‌ طی نامه‌ای به تفكیك استان به صندوق توسعه ملی ارسال شده است و سعی بر این است كه همه زیربخش‌های كشاورزی از منابع این صندوق بهره‌مند شوند.
مدیرعامل بانك كشاورزی در پاسخ به این پرسش كه نخستین تسهیلات صندوق توسعه ملی چه زمانی در اختیار بخش كشاورزی قرار می‌گیرد، گفت: براساس مذاكرات بین بانك كشاورزی و صندوق توسعه ملی، به احتمال زیاد ظرف یكی دو ماه آینده آمادگی برای پرداخت اولین تسهیلات از صندوق توسعه ملی به بخش كشاورزی وجود دارد و این آمادگی به صندوق اعلام شده است.
طالبی در مورد بررسی توجیه فنی و اقتصادی طرح‌ها گفت: با در نظر گرفتن اینكه منابع صندوق توسعه ملی محدود است، اطلاعات طرح‌ها از سطح استان‌های كشور جمع‌آوری شده و با لحاظ تعادل توسعه بین استانها و رعایت اولویت كشور نحوه پرداخت منابع صندوق در مناطق مشخص می‌شود.
مدیرعامل بانك كشاورزی در پاسخ به این پرسش كه 10 درصد منابع صندوق توسعه ملی چقدر خواهد بود، گفت: حدود 2 میلیارد دلار از منابع این صندوق به شكل ارزی و ریالی در اختیار بخش كشاورزی قرار می‌گیرد كه درخواست بانك این بود كه عمده این منابع به شكل ریالی پرداخت شود.
مدیرعامل بانك كشاورزی در پاسخ به این پرسش كه تسهیلات با چه نرخی پرداخت می‌شود، گفت: نظر بانك و صندوق توسعه ملی این است كه تسهیلات با نرخ حداقل ممكن پرداخت شود و تسهیلات از نظر ریالی و ارزی با همان نرخی كه هیئت امنای صندوق توسعه ملی به بانك اعلام كنند، پرداخت می‌شود.
طالبی گفت: نرخ اعلام شده تسهیلات از سوی هیئت امنای صندوق باید به صورت رسمی و در تفاهم‌نامه با صندوق به بانك اعلام شود كه البته هنوز اعلام نشده است، اما با توجه به شرایط بخش كشاورزی، تسهیلات آن ارزانتر از سایر بخش‌ها پرداخت خواهد بود.
وی در پاسخ به این پرسش كه تاكنون چند تقاضا برای دریافت تسهیلات از صندوق توسعه ملی توسط بانك دریافت شده است، گفت: این منابع با توجه به تقاضاها از سوی وزارت جهاد كشاورزی در حال توزیع در زیربخش كشاورزی است و آن طرح‌هایی كه مربوط به بخش كشاورزی باشند، به بانك كشاورزی معرفی و از نظر اولویت و توجیه فنی و اقتصادی بررسی می‌شود.
طالبی بیان داشت: به نظر می‌رسد ظرف 2 تا 3 ماه آینده بتوان طرح‌های اولویت‌دار كشاورزی را به صورت كامل مشخص كرد.

چهار شنبه 10 اسفند 1390برچسب:فناوری , :: 6:4 :: نويسنده : ساسان
عدم بکار گیری فناوری بلای کشاورزی کشور

 

مدیرعامل یک شرکت کشاورزی با بیان اینکه روش‌های سنتی بلای کشاورزی کشور است، گفت: تحقیق و به کارگیری فناوری پیشرفته، بخش کشاورزی را به سمت عملکرد بالا و محصول سالم سوق می‌دهد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس جواد شریفی در سومین همایش بین المللی واردات نهاده‌های کشاورزی اظهار داشت: کشور ما به رغم داشتن استعداد و ظرفیت های فراوان در بخش کشاورزی، دامپروری ، آب و خاک به دلیل برخی عوامل بازدارنده به اهداف مورد نظر نرسیده است.
مدیرعامل این شرکت خصوصی افزود: این شرکت ضمن واردات تکنولوژی نوین کشاورزی به دنبال مدیریت مزارع و باغها و همچنین آموزش کشاورزان است، تا از این طریق میزان نهاده‌های مصرفی در بخش کشاورزی مدیریت شود.
شریفی خاطرنشان کرد: محققان و کارشناسان این شرکت به دنبال تحقیقات و اجرای آزمایشهایی هستند، تا از این طریق میزان مصرف نهاده‌ها براساس شرایط منطقه تعیین شود.

وی افزود: در چنین شرایطی میزان مصرف نهاده‌ها کم و اثرگذاری آن بیشتر شده و بنابر این شاهد باقی مانده‌هایی نخواهیم بود که اکنون برای بخش کشاورزی و بویژه صادرات مشکل ساز شده است.
شریفی با انتقاد از کشاورزی سنتی رایج در کشور یادآور شد:‌ برای رسیدن به کشاورزی پیشرفته باید تکنولوژی نوین و سازگار با شرایط کشور وارد و به کارگرفته شود.
مدیرعامل شرکت آرمان سبز آدینه همچنین با اشاره به اینکه سالهای اخیر در زمینه تکنولوژی و اصلاح بذور صیفی‌جات توفیق چندانی در کشور به دست نیامده است،‌ تصریح کرد: این شرکت به دنبال تحقیق روی بذور سبزی و صیفی است و به زودی رقمی با عملکرد بالا و سازگار با تنش‌های محیطی معرفی خواهد شد.

شریفی همچنین افزود: رفع تنگناها و مشکلات بخش کشاورزی تحقیق و ارائه راه‌های عملی برای آن با هدف افزایش راندمان و عملکرد از اهداف اصلی این شرکت بوده و طی سالهای اخیر نتایج درخشانی حاصل شده است.
وی گفت:‌ معرفی و واردات کودهای مفید و تغذیه گیاهان، عامل بسیار مهمی در کاهش مصرف سموم، بیماری‌ و آفات است.
مدیرعامل این شرکت کشاورزی خاطرنشان کرد: ‌این شرکت با هدف تولید محصول ارگانیک در کشور با مدیریت در تغذیه ارائه الگوهای مصرف کود ارگانیک  و نیز معرفی ابزار و ماشین‌الات متناسب با شرایط کشاورزی کشورمان به دنبال افزایش عملکرد و تولید محصول ارگانیک و کیفی است.
وی گفت: این شرکت برای اولین بار تولید بذر اصلاح شده ذرت را در منطقه مغان و کرج در مساحت ۴۰ هکتار شروع کرده و در سال آینده این مساحت به ۱۵۰ هکتار خواهد رسید.
سومین همایش بین المللی واردات نهاده‌های کشاورزی به همت این شرکت امروز با حضور ۱۵ کشور خارجی در سالن همایش صدا و سیما برگزار شد.

پيوندها
  • ردیاب خودرو

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شرکت های فنی مهندسی کشاورزان جوان و آدرس fanykshavarzi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.








نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 97
بازدید دیروز : 367
بازدید هفته : 2144
بازدید ماه : 2144
بازدید کل : 31285
تعداد مطالب : 204
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1



آخرین اخبار مشهد: