شرکت های فنی مهندسی کشاورزان جوان اطلاع رسانی به مدیران عامل شرکتهای فنی مهندسی کشاورزی خراسان رضوی نويسندگان مطلب را در گوگل ترانسلت ترجمه کنید و بدانید که صادرات و واردات از گذشته هم آسانتر شده است و شرکتهای خارجی حاضر به همکاری هستند , تا از ورشکستگی نجات پیدا کنند. لیست قیمتها در زیر آمده است . Dear Value Customers, FROMTOCARRIER100kg+500kg+FrequncyTT(Days Around) سمینار کاربردی-تخصصی «مدیریت، بازاریابی و فروش در شرایط فعلی» در مشهد برگزار میشودسمینار کاربردی – تخصصی «مدیریت، بازاریابی و فروش در شرایط فعلی» ویژه کلیه مدیران عامل و کارشناسان فروش کشور 24 تا 27 آبان ماه با حضور اساتید مدیریت و بازاریابی برجسته ایران در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری افق از مشهد، سمینار کاربردی-تخصصی «مدیریت، بازاریابی و فروش در شرایط فعلی» ویژه کلیه مدیران عامل و کارشناسان فروش کشور ۲۴ تا ۲۷ آبان ماه با حضور بزرگترین اساتید مدیریت و بازاریابی برجسته ایران در آمفی تاتر دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد. شرکت تجارت گستران دیار دیرباز (سهامی خاص) به شماره ثبت ۴۳۷۲۸ از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را در زمینه بازرگانی و توسعه فروش آغاز کرده و در سه سطح آموزش، مشاوره و اجرای پروژه های توسعه فروش تا امروز توانسته است رزومه خوبی از خود بجای بگذارد.
این شرکت از ابتدا محدوده فعالیت خود را در سطح ملی آغاز کرده و به سرعت توانسته است حیطه فعالیت خود را تا محدوده قاره آسیا گسترده نماید.
برنامه ریزی های آموزشی این شرکت بر چهار طبقه؛ دوره های آموزشی بلند مدت (یک تا چهار ساله)، دوره های آموزشی کوتاه مدت (چهار تا هشت ماهه)، کارگاه های آموزشی (هشت تا ۲۰ روزه) و کمپ های آموزشی (یک تا چهار روزه) استوار است. تاریخچه از آنجا كه اين مركز از ادغام دو مركز اطلاعات و مدارك علمي كشاورزي و مركز اطلاعرساني وخدمات علمي جهاد سازندگي تشكيل شده است، لذا بايد به تاريخچه دو مركز نخست اشارهاي داشتهباشيم.مركز اطلاعات و مدارك علمي كشاورزي در قالب يك طرح كاربردي در سال 1355 با مشاورتيك كارشناس خارجي كتابداري كه مدتي در ايران زندگي ميكرد و با عنوان "مركز اسناد و مدارك علميو تحقيقاتي كشاورزي" شروع به كار كرد. كتابخانه به عنوان مهمترين بخش و پايگاه اين مركز مطرح شد.ساختمان كتابخانه در محل فعلي مركز بنا شد و در تاريخ 19 بهمن 1360خ. كتابخانهاي براساس اصولكتابداري علمي و نوين در حوزه كشاورزيـ به معني اعمـ داير شد. در اين اقدام علمي و ملي كليه مؤسسات و مراكز تابعه وزارت كشاورزي، شركتهاي مهندسان مشاور، دانشكدهها و آموزشگاههايكشاورزي پيشگام شدند و در تحول و توسعه چنين پايگاهي نقش خود را ايفاء نمودند. به مرور زمان اينمركز در ارتباط مستمر با سازمان خواروبار و كشاورزي ملل متحد (فائو) قرار گرفت و با بهرهگيري ازامكانات دو نظام اگريس و كاريس به محققين و پژوهشگران و مدرسين حوزه كشاورزي خدماتارزندهاي را ارائه ميكرد. در مهرماه1366 خ. نام مركز به "مركز اطلاعات و مدارك علمي كشاورزي"تغيير يافت. هدف اصلي اين مركز گردآوري، سازماندهي، ذخيره، بازيابي و اشاعة اطلاعات علمي ـ فنيكشاورزي و علوم وابسته ذكر شده است. در سال1378 خ. شبكه اطلاعرساني سازمان راهاندازي شد وبه ارائه امكان بهرهگيري از 70 عنوان نشريه خارجي بصورت Online پرداخت. مجموعه پستهای این مرکز 16 پست بود که مدیریت آن زیر نظر معاون تحقیقاتی سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی فعالیت می نمود.
پیوندهای روزانه
پيوندها
|
|||||||
![]() |